Spre budskapet

Hjelpesenter for elev og ledsager

Vi har nå opprettet et eget hjelpesenter for privat øvelseskjøring under Koronakrisen.
Regjeringen har bestemt at alle trafikkskoler må holde stengt inntil det foreligger en bransjestandard. I denne situasjonen er det viktig for oss at alle elever som har mulighet, øvelseskjører for å vedlikeholde innlært kunnskap, samt jobber med teorien. Alle elever ved Safe Driving Trafikkskole har gratis tilgang til det unike verktøyet Teorifilm.no, som er utviklet for å forenkle øvelseskjøring og teoriinnlæring.

Grunnet den spesielle situasjonen som har oppstått, har vi nå bestemt at alle familiemedlemmer i samme husstand som kan bidra til økt privat øvelseskjøring til en av våre elever, skal få gratis tilgang til teorifilm med en verdi på kr. 2000,- Alle Safe Driving Trafikkskole sine elever skal nå ha mottatt info om dette per epost. Er du ikke elev hos oss, men ønsker å bli det, og samtidig benytte deg av tilbudet, ta kontakt på tlf. 918 82986 eller epost post@safedriving.no

Det er viktig at du tar hensyn til myndighetenes smitteråd ved øvelseskjøring. Har du ikke mulighet til privat øvelseskjøring, vil du få veiledning av vårt hjelpesenter i hvordan du kan oppnå god effekt av visuell opplæring og repetering.

Hjelpesenter kan bistå med følgende:

  • Få gratis bruker for Teorifilm.no til elev eller ledsager (verdi kr. 2000,-)
  • Gratis fornyelse av eksisterende brukere på Teorifilm.no (verdi kr. 1000,-)
  • Veiledning i bruk av Teorifilm.no sine undervisningsfilmer og teoritester.
  • Tips til øvingsområder og valg av øvelser.
  • Pedagogisk veiledning av elev og ledsager.
  • Få 3 dager gratis bruk av Prøve.no samt 20% rabatt på videre kjøp.
  • Få tilgang til digitalt teorikurs og teoritester i en måned på Prøve.no for kr.160,-

Kontakt oss på

epost post@safedriving.no

tlf. 918 82 986